Zoekmachine optimalisatie bureau in Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd. Met zoekmachine optimalisatie wordt uw website vindbaar aan de ‘’organische’’ kant. Ook wel de gratis kant genoemd. Bezoekers die op uw vermelding klikken kosten u niets. Dit in tegenstelling tot zoekmachine adverteren.

Hoe gaat zoekmachine optimalisatie in zijn werk?

Google gebruikt een zeer complex algoritme om te bepalen welke website bovenaan komt te staan en welke daaronder. Niemand weet exact hoe dit algoritme werkt. Alleen Google zelf. Door de kennis die wij hebben opgedaan en nog steeds opdoen weten wij steeds beter hoe Google een website ‘’beoordeeld’’. Deze kennis gebruiken wij om de websites van onze klanten succesvol(ler) te maken.

Wat wij voor u kunnen doen

Niet alle bedrijven hebben dezelfde behoeftes. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om gebruik te maken van onze kennis:

 

  • Volledig uitbesteden – Zoekmachine optimalisatie is een tijdrovende bezigheid. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Dan nemen wij alle werkzaamheden voor onze rekening. Van het aanpassen van de meta-gegevens tot het schrijven van de teksten. Mocht het nodig zijn dan nemen wij rechtstreeks contact op met de webbouwer. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken.

 

  • SEO-rapport – Een SEO-rapport bestaat uit twee onderdelen. In het eerste onderdeel wordt beschreven wat er op dit moment mankeert aan de SEO van uw website. In het tweede deel wordt beschreven wat er moet veranderen, hoe u dat moet doen en in welke volgorde (prioriteiten). Met dit rapport kunt u zelf uw website optimaliseren.

 

  • Consultancy – Heeft u er behoefte aan om op regelmatige basis contact te hebben met een specialist die u verder helpt? Dan is consultancy iets voor u. De consultant vertelt u wat er moet gebeuren en hoe u dat het beste kunt doen. Dit kan zowel telefonisch als op locatie op een voor u geschikt moment.

 

Wat wij niet voor u kunnen doen

Op het gebied van zoekmachine marketing bestaan een hoop misverstanden. Daardoor worden er in sommige gevallen verwachtingen gedaan die niet rëeel zijn. Aan ons de taak om dat aan u duidelijk te maken.

Even snel uw website bovenaan zetten is bijvoorbeeld zo’n verwachting. Zo werk zoekmachine optimalisatie nu eenmaal niet. Het is een langetermijnstrategie. En daar hoort een investering bij. Zowel in tijd als geld. Meestal zijn er minstens een paar maanden nodig om de eerste significante verschillen te signaleren.

We krijgen ook wel eens de vraag of we op basis van no cure no pay werken. Nee, dat doen we niet. Want in een dergelijk geval zouden wij garanties moeten gaan geven over de te behalen resultaten. En dat kunnen we niet doen. We zijn immers afhankelijk van wat Google met uw website doet. En dat niet alleen. Ook uw concurrenten werken hard om de top te bereiken. Allemaal elementen waar wij geen invloed op hebben.

Wat we wél doen is uw website – op basis van onze kennis – zo goed mogelijk inrichten en optimaliseren. Weten voor welke bedrijven we dat al succesvol hebben gedaan? Bekijk dan eens onze recensies.