Zoekmachine adverteren in Amsterdam

Wilt u snel vindbaar zijn en een snelle return on investment? Met zoekmachine adverteren via Google AdWords is dit mogelijk. Tevens heeft u hiermee direct inzicht in de kosten en opbrengsten van de campagne.

Wat is adverteren via Google AdWords?

Google AdWords is een soort veiling van zoekwoorden. U bepaalt (samen met ons) bij welke zoekopdrachten uw advertenties getoond moeten worden. Elke keer wanneer iemand op uw advertentie klikt betaalt u een bepaald bedrag. De hoogte van dit bedrag is onder andere afhankelijk van de concurrentie, de kwaliteit van de campagne en de relevantie.

Uw advertenties worden weergegeven aan de rechterkant in Google en aan de bovenkant. U kunt met uw advertenties al snel bovenaan staan. Dit in tegenstelling tot zoekmachine optimalisatie.

Wat wij voor u kunnen doen

Niet alle bedrijven hebben dezelfde behoeftes. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om gebruik te maken van onze kennis:

 

  • Volledig beheer – Wij nemen het volledige beheer van de Google AdWords-campagne van u over. Is er nog geen campagne, dan zetten wij die van a tot z op. U heeft geen omkijken meer naar uw campagne maar hebt toch in de hand hoeveel geld u investeert. Wij streven er altijd naar om meer omzet te genereren voor minder klikkosten.

 

  • Consultancy – Beheert u liever uw eigen campagne? Dan kunt u nog steeds gebruikmaken van onze kennis en ervaring. Als consultants kijken we met u mee en vertellen u waar de verbeterpunten liggen. Uiteraard vertellen wij u ook precies hoe u dit aan moet pakken. In de meeste gevallen vraagt het inhuren van een consultant om een kleinere investering dan bij volledig beheer.

 

  • Adviesrapport – Heeft u een campagne en wilt u een overzicht hebben van alle verbeterpunten en quick wins? Dat kan met een adviesrapport. Deze wordt zo opgesteld zodat u zelf gemakkelijk alle punten kunt afwerken.